Barebells

Barebells är ett svenskt varumärke med ett stort utbud av proteinberikade snacks. Deras proteinbars är oerhört populära och finns i en mängd olika smaker. I den här kategorin har vi samlat Barebells bars från ett stort antal butiker, så att du enkelt ska kunna hitta dina favorit-bars så billigt som möjligt. Här visar vi även om det finns någon pågående rea eller andra deals och erbjudanden. Köp dina billiga bars online idag!

Välj smak

Barebells Proteinbars

Barebells bars är rika på protein och innehåller inget tillsatt socker. Detta innebär att de är perfekta som mellanmål för alla som vill unna sig något gott. De passar också utmärkt i samband med träning då proteinbehovet är extra stort.

Billiga Barebells

Här på Allabars.se hämtar vi löpande in billiga bars från kända svenska nätbutiker. Vårt fokus är att jämföra storpack och hela lådor med bars, eftersom det innebär ett lägre pris per proteinbar. De vanligaste storlekarna på Barebells lådor är 12-pack och 18-pack.

Vi jobbar kontinuerligt med att hålla utbudet uppdaterat med alla nya smaker och produkter. I den här kategorin hittar du såväl Barebells vanliga proteinbars som deras Double Bites och Core Bars. Barebells Vegan hittar du i en separat kategori. Vi hoppas att du ska hitta din favoritsmak så billigt som möjligt här på Allabars.se!